Nem csoda, hogy az emberek egy részéből a kitartás, a fegyelmezettség, a türelem szinte teljességgel eltűnt. Amennyiben szükségük van valamire,  azt azonnal meg akarják kapni.

A csodaszerek, csodakészítmények gyártói, értékesítői éppen ezt a helyzetet használják ki.
Miért is akarna bármelyikünk rendszeresen edzeni és egészségesen táplálkozni, amikor egyes ígéretek szerint néhány egyszerű mozdulattal, illetve  pár pirulával három-négy hét alatt fantasztikus alakunk és egészségi állapotunk lehet? Esetleg mégsem sikerült? Nyilván elhibáztunk valamit, de sebaj, itt az újabb lehetőség, ez már biztosan működni fog…


Az igazság az, hogy optimális edzettségi szintet, szépen kidolgozott és funkcionális izmokat, alacsony testzsírszázalékot / a sort még hosszasan lehetne folytatni/ elérni csakis alaposan megtervezett, szisztematikus, kitartó edzésmunkával, valamint racionális és kiegyensúlyozott táplálkozással lehet.
A kitartás , a türelem, a hit olyan szellemi erők, amelyek segítségével céljainkat, elképzeléseinket nehéz vagy éppen nem ideális körülmények között is meg tudjuk valósítani. Meglétük/nem létük és használatuk/nem használatuk különbözteti meg a győzteseket a vesztesektől.


Csak a hittel rendelkező, türelemmel és kitartással bíró ember fog reggel éhgyomorra aerob edzéseket végezni azért, hogy nem kívánt zsírpárnáit leadja. Csak az ilyen tulajdonságú ember fogja edzéseinek intenzitását folyamatosan növelni azért, hogy progresszívan fejlődjön. Csak az ilyen ember fog ellenállni barátai ugratásának, akik erőfeszítései eredménytelenségét, hiábavalóságát próbálják elhitetni vele.


Ezeket az értékeket nem helyettesítheti sem  tehetség, sem képzettség, sem zsenialitás. Segítségükkel  „hegyeket” mozgathatunk meg!

http://www.testformazo.com/articles/show/196/turelem_rozsat_terem-avagy_a_hitet_es__a_kitartast_semmi_sem_helyettesitheti!

SPEEDFIT-Fitnesz Mindenkinek!
 
 
SPEEDFIT
Fitnesz és Szolárium Stúdió
Győr – Dunacenter
06/96 528-448
 
https://www.speed-fit.hu
Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.